MEDVERKANDE

Linda Tengvall

Chefredaktör och skapare av DAGG. Utbildad i England med en magisterexamen i modefotografering i bagaget har hon arbetat som frilansande fotograf och skribent för reklambyråer och magasin de senaste 10 åren. Eftersom hon tyckte att det saknades en plattform för glädjefylld inspiration och full fokus på hållbar livsstil och klimatsmarta val startade hon nätmagasinet DAGG.

www.lindatengvall.se

Sandra Svensson

Sandra är civilekonomen som jobbar som massör och hälsoinspiratör. Hon är en riktig Raw Food entusiast och fullkomligt älskar att spendera tid i köket. År 2005 förändrades Sandras världsbild, då hon förstod på riktigt hur stor effekt kosten har på hälsan. Genom att börja äta en mer basisk kost upptäckte hon att hon kunde må mycket bättre än vad hon någonsin drömt om.  Sandra studerar Nutritional Healing på distans i England. Hon gillar inte dieter och tror inte på att räkna kalorier, hälsa ska vara enkelt, roligt och härligt. Sandra driver tillsammans med sin syster Jeanette Svensson Samata – ett företag som erbjuder exklusiva Raw Food Lunchboxar.

Jeanette Svensson

Jeanette är ena halvan av företaget Samata, som hon driver tillsammans med sin syster Sandra Svensson. Jeanette är en renlevnadsmänniska som brinner för återvinning och hållbarhet. Under sin barndom hade hon stora problem med allergier och eksem vilket ledde in henne på den kostfilosofi hon lever utefter idag, och som gjort henne helt fri från både allergi och eksem. Hon har även vigt sitt liv åt yogan. När hon bodde i New York hittade hon Kundaliniyoga. Det var kärlek vid första ögonkastet. Denna kunskap vill hon undervisa världen över.

DAGG är nätmagasinet som brinner för hållbar livsstil, lantliga entreprenörer och genuina hem och trädgårdar. Vi följer årstiderna och tar tillvara på allt i vår närhet. Varmt välkommen att inspireras av närproducerad mat, äkta människor och fantastisk natur!

Ansvarig utgivare och chefredaktör Linda Tengvall
info@magasindagg.se