MEDVERKANDE

Linda Tengvall

Chefredaktör och skapare av DAGG. Utbildad i England med en magisterexamen i modefotografering i bagaget har hon arbetat som frilansande fotograf och skribent för reklambyråer och magasin de senaste 10 åren. Eftersom hon tyckte att det saknades en plattform för glädjefylld inspiration och full fokus på hållbar livsstil och klimatsmarta val startade hon nätmagasinet DAGG.

www.lindatengvall.se

Sandra Svensson

Sandra är civilekonomen som jobbar som massör och hälsoinspiratör. Hon är en riktig Raw Food entusiast och fullkomligt älskar att spendera tid i köket. År 2005 förändrades Sandras världsbild, då hon förstod på riktigt hur stor effekt kosten har på hälsan. Genom att börja äta en mer basisk kost upptäckte hon att hon kunde må mycket bättre än vad hon någonsin drömt om.  Sandra studerar Nutritional Healing på distans i England. Hon gillar inte dieter och tror inte på att räkna kalorier, hälsa ska vara enkelt, roligt och härligt. .

Jeanette Svensson

Rawfoodinspiratören Jeanette Svensson är internationellt certifierad och diplomerad Kundalini- och Gongyogalärare. Hon är utbildad inom Kundalini enligt Yogi Bhajans lära och har undervisat i både USA, Sverige och Indien. Jeanette delar med sig av läkande och hjälpande redskap för bättre välmående och hälsa. Under sin barndom hade hon stora problem med allergier och eksem vilket ledde in henne på den kostfilosofi hon lever utefter. Idag är hon helt fri från både allergi och eksem, med hjälp av, och tack vare, Ann Wigmores och Dr Robert Youngs lära. Jeanette ser det som en förmån att få dela med sig av mat som inte bara smakar gott men som även är läkande för kropp, sinne och själ.

@magicofstillness