Om Dagg

Kul att du är nyfiken på vem vi är!

Dagg är en mötesplats och plattform där du som läsare har möjlighet att inspirera och inspireras till hållbara val. I intressanta artiklar möter du människor som tagit steget till en mer klimatsmart och hälsosam livsstil. Du kan läsa om intressant hållbar utveckling i världen såväl som på hemmaplan. Hos oss hittar du också säsongsanpassade recept, ofta fria från gluten, mjölk och vitt raffinerat socker, och hälsotips för en välmående kropp. Tillsammans ger vi oss också iväg på resor som på olika sätt är snälla mot vår planet.

Våra underbara gästbloggare delar med sig inom sina favoritområden. De strävar alla efter att väcka nya tankar som lockar fram lusten till livsstilsförändringar även hos dig.

En bro mellan företag och konsument

I Dagg hittar du inga traditionella annonsbanners. Vi vill nämligen att du som läsare ska kunna surfa igenom vår plattform utan att ständigt lockas till konsumtion. Däremot vill vi gärna hjälpa dig att göra de bästa valen när du väl behöver konsumera. Därför kommer vi framöver att samarbeta med företag som aktivt jobbar för miljön gällande produkten eller tjänsten de erbjuder, men även har ett genuint hållbarhetsintresse genom hela sin företagsstruktur. Att alltid ha vår planets bästa i fokus är ett krav för att få synas i våra kanaler.

Det kan som konsument vara svårt att veta vilka som är de bästa valen. I dessa artiklar, skrivna av Daggs journalister, får du chans att lära känna företaget bakom produkten/tjänsten och skapa dig en bild av vad de står för. Företaget har i sin tur även möjlighet att inspirera andra företag att ta nästa kliv i sin hållbarhetsutveckling. Win win för alla, framför allt för vår planet!