Ett hjärta räcker långt!

DAGG firar snart ett år!

Det har varit ett underbart och fantastiskt inspirerande år, som berikats med många fina möten med människor som tagit det extra steget, tänkt lite bredare och engagerat sig lite extra för ett bättre samhälle.

Målet var redan från dag ett att DAGG, utöver att vara ett nätmagasin med ett inspirationsflöde i hållbarhetens tecken, även i verkligheten skulle ge människor möjlighet att mötas och inspirera varandra till fortsatt hållbarhetsarbete och större välmående. Därför känns det extra fantastiskt att nu släppa inbjudan till DAGGs första event!

Stora hjärtan rymmer stora drömmar

 

I vackra Krogsereds gamla skola får vi ta del av tre berättelser där önskan om att hjälpa, skapa gemenskap och lyfta andra människor resulterade i fantastiska möten, årligen återkommande festivaler och ett långsiktigt hjälparbete för de med sämre förutsättningar.

Läs mer om eventet och våra inspirerande föreläsare här.

Höj blicken

I takt med att vi i det moderna samhället fokuserar på självständighet, skärmar vi även av oss och blir mer isolerade. Det medför att vi allt mer sällan höjer blicken från våra egna liv och med helt öppna ögon tittar på våra medmänniskor och ställer oss frågan vad vi kan göra för dem.

Ett samhälle, oavsett var i världen, stannar i utvecklingen om alla sätter sina egna intressen främst och slutar sträva mot gemensamma mål. Om vi tar oss tiden, och tillsammans börjar engagera oss mer i samhällsarbeten, kan vi även gå framåt och se utveckling. Genom att utvidga våra invanda stigar och söka oss utanför vår bekvämlighetsson skapas också nya möjligheter.

Välkommen att inspireras med oss!

Kanske sitter du med en önskan om att verkligen göra en insats i världen. Kanske har du en dröm om att fullfölja något som skulle förbättra samhället. Oavsett om du redan har ett starkt engagemang eller en längtan att kunna bidra till förändring är det viktigt att sammanstråla med likasinnade. Var du än befinner dig i livet garanterar vi att DAGG-event kommer att ge dig framtidstro, gemenskap och glädje.

Du kommer definitivt lämna eventet med en övertygelse om att tillsammans är vi starkast. Med ett öppet hjärta är allt möjligt!

    Läs mer om eventet och boka här!

 

Text & Foto Linda Tengvall
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.