När drömmar fyller livet med snällheter

Jag var inte gammal när jag började fantisera om ett alldeles eget Bed and Breakfast, runt 20 år tror jag. Det var också då jag blev mamma för första gången.

Då fanns det inte några möjligheter till ett B&B, utan just då hade livet andra planer för mig. Jag tror att när tiden är mogen så sker det, och det gäller att ha tålamod och framför allt att inte ge upp de stora Drömmarna. Låt dem vila någonstans i ditt inre. Ta fram dem ibland och titta på dem, känn på dem lite, det är en rikedom att ha de skatterna. De är dina och låt ingen ta dem ifrån dig.

Jag har väl 4 års sjukskrivning att tacka för att min Dröm gick att få liv i. Mitt motto var hela tiden att om jag hade klarat 4 år av total utmattning, ensamstående, sjuk och pank, så klarar jag allting i fortsättningen.

Jag fick i slutet av min sjukskrivning arbetsträna på två olika B&B och kände att det verkligen skulle kunna vara något för mig, på riktigt. Så jag bara bestämde mig för att hoppa på den gamla drömmen, damma av den och göra den verklig.

Jag gick upp till arbetsförmedlingen och fick tid till en fantastisk handläggare som visade sig tro på mig. Hon trodde på min Dröm. Allt bara skedde och jag var kaptenen på min egen båt. Ingen eller inget kunde stoppa mig. Sen den dagen har allt gått fantastiskt bra. Dörrar öppnades överallt och jag gjorde egna val som gav mig massor av styrka.

Det fanns någon enstaka negativ person, men jag tillät det inte påverka mig. Jag lyssnade bara på mig själv och andra personer som lyfte mig.

Drömmen blev så verklig 2018, i slutet på juni. Då öppnades Junkstyle and Janes B&B.

Detta har jag skapat, och jag är enormt stolt över mitt verk. Jag hoppas att jag ska kunna inspirera andra att våga ta steget.

Jag har byggt upp hela mitt koncept med loppisfynd och second hand, eller där for jag med lite osanning, textilier, såsom täcke, kuddar, lakan och handdukar är nytt, men annars är det mesta återbruk. Så hörrni, allt är möjlig, kan jag så kan NI!

Nästa inlägg kommer att handla om hur busenkelt man kan göra om en galet ful möbel till en skönhet. Så häng kvar, Stay tuned!

 

Följ Jane på Facebook och Instagram @junkstyle_and_jane

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.