När tankarna går i ide

Hej vännen.

Under 2018 hände det så himla mycket i vårt liv och när det nu äntligen verkar ha lugnat ner sig en smula är det som om min hjärna passar på att njuta av lugnet den med. Tankarna har liksom gått i ide.

Det bästa är att helt enkelt bara låta dem vara (tankarna alltså) och välkomna dem den dagen de kommer tillbaka.

Jag och Tess har inte heller så många projekt på gång här hemma. Dels för att vi är nöjda med hur hemmet ser ut just nu och dels för att det är jäkligt kallt ute i verkstaden så här års.

Det här blir därför ett inlägg där jag vill slå ett slag för appen vi använder när vi söker inspiration till något nytt projekt hemma.

Pintrest heter den och är en app som bygger mestadels på bilder där vem som helst kan lägga upp sina bilder på allt möjligt, både företag och privatpersoner. Man skapar sig en egen profil, väljer vilka kategorier som intresserar en, och kan sedan göra egna anslagstavlor med sånt som inspirerar.

Det går även att följa andra med likande intressen och som valt att göra sina anslagstavlor offentliga.

Jag och Tess använder inte bara Pintrest när vi vill ha inspiration till hemmet utan även när vi vill hitta någon rolig crossfit-workout eller ny maträtt. Pintrest innehåller det mesta.

Jag tänker lägga upp några idéer som jag gillar och som jag skulle kunna tänka mig att göra egna varianter av eller kopiera rakt av.

 

 

 

 

 

Projektet.

Även om man söker inspiration på Pinterest blir det man skapar oftast personligt ändå.

Ibland har man något alldeles unikt att tillgå som kan utgöra grunden till det man vill skapa, som till exempel det här strandfyndet vi släpade hem. Jag tvättade och lackade stenen och stålet, sedan slingrade Tess helt enkelt fast en sladd med en lampa i och hade därmed hade vi gjort en bra golvlampa. Enkelt och personligt. Det kan passa bra vid tider då projekt-tankar gått i ide.

 

Grimberg Welded Design på facebook & Instagram

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.