Nu växlar vi upp!

Tack snälla för att ni läser Dagg, vi hoppas att ni även i fortsättningen vill hänga med oss, för nu växlar vi upp!

Från det att Dagg startades, för snart tre år sedan, har ämnet hållbarhet fått en självklar roll i många diskussioner. Bra tycker vi, men som forskare påpekar måste omställningen gå snabbare.

Ända från början har Dagg lagt fokus på att visa hållbara alternativ som faktiskt både kan vara mer stimulerande och givande istället för att peka på vad vi inte längre kan, får och bör göra. Vi tror att pekfingrar saktar ner utvecklingen medan uppmuntran och glädje gör omställningsresan lättare.

Att gå samman och gemensamt förändra

Vi tror också på kraften att gå samman och gemensamt förändra. För att kunna växa till den största plattformen som engagerar och förenar i hållbarhetsarbetet behöver vi er hjälp. Människan är ett flockdjur och känner trygghet i att göra som alla andra. Just nu agerar den största flocken på ett osunt sätt. Om fler på ett positivt sätt börjar prata om hållbara alternativ, tipsar och visar exempel på lyckade lösningar, kommer det att växa fram en annan sorts flock att sälla sig till och som tar över rollen som ”normen”. Hoppas att ni vill vara en del av det förändringsarbetet!

Tillhörighet genom medlemskap

För att skapa känslan av tillhörighet och öka engagemanget kommer du inom kort kunna bli medlem hos Dagg! Du betalar för ett årsmedlemskap, och medlemsavgiften bestämmer du själv utefter de möjligheter du har. Oavsett så kommer ditt bidrag att skapa möjlighet för ännu fler fantastiska hållbarhetsinspiratörer att komma till tals i artiklar och ger fler duktiga journalister och fotografer chans att skapa material åt Dagg.  Som medlem kommer du att ha tillgång till alla artiklar och bloggar på Dagg.

Vi värdesätter allt engagemang och tar också tacksamt emot tips och idéer som skulle kunna vara intressant för våra läsare. Är du en skribent som brinner för hållbarhet är du också varmt välkommen att höra av dig, var än du befinner dig.

Vi hoppas att du känner dig lika inspirerad som oss att ta nästa steg och växla upp. Dela gärna med dig av dina tankar genom att lämna en kommentar här under inlägget. Tack!

2 Comments
  1. Jag tycker att det låter som en superbra idé med medlemskap. Jag vill gärna bli medlem och i mina öron låter det självklart att ett magasin av den här kalibern inte kan drivas helt på ideell bas. Jag vill gärna vara med och bidra för en mer hållbar värld och alla artiklar här är så inspirerande. Kanske kan man få möjlighet att läsa ännu fler artiklar från andra delar av Sverige och världen?

    1. Hej Lina! Vad roligt att du gillar vårt innehåll och stöttar vår idé om en medlemsbaserad plattform! Vi ser fram emot att inom kort kunna publicera fler artiklar från andra delar av Sverige och även andra delar av världen då vi utvidgar med nya samarbeten på flera håll!

Leave a Reply

Your email address will not be published.