Påsk och mycket att fira!

Aldrig har vi väll längtat så efter våren som just nu. Men våren kommer med all säkerhet att komma, så vi kan lika gärna luta oss tillbaka och låta naturen ha sin gång.

Under tiden vi väntar på att snön ska smälta och vindarna bli mindre isande kan vi njuta av påsken. En högtid då vi får lite extra ledig tid att spendera med dem som fyller oss med energi. Extra tid att verkligen insupa allt vi har runt oss. Att fira livet!

DAGG firar verkligen. Nämligen sin första födelsedag! För exakt ett år sedan, på självaste 1 april, drog nätmagasinet igång. Det var allt annat än ett aprilskämt! Många tänkvärda möten med fina människor har det blivit under året, och många fler står på lut. Vi hoppas att även ni läsare har inspirerats av dessa berättelser. Vi kommer garanterat fortsätta jobba för hållbara lösningar, för att kunna leva i samklang med varandra och planeten som är vårt hem.

Vi firar helt enkelt att vi har så mycket att fira. Så många eldsjälar som jobbar i rätt riktning, så många inspiratörer, så många som vill göra skillnad, däribland ni. För genom att läsa detta magasin visar ni oss att vårt arbete är värt att fortsätta. Att ni är intresserade av att inspireras av andras berättelser. Att ni är intresserade av att skapa gemenskap. Tusen tack för ert stöd! Nu firar vi livet tillsammans!

Text & Foto Linda Tengvall

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.